Geen producten (0)
 

10 x Maaltijdshake pakket

€ 89,95 (inclusief btw 6%)
Niet op voorraad
Specificaties
Productcode RSDPMS10
EAN code 8718144460006
Omschrijving

Reasons Maaltijd Shake is de goedkoopste maaltijdvervanger van Nederland. Dit pakket bevat maar liefst 10 verpakkingen Reasons maaltijdshake. Kies hierboven welke smaken u wenst te ontvangen. 

Deze lekkere, romige maaltijdshake is ideaal om dagelijks als ontbijt en/of lunch en/of diner te nuttigen. Deze bevat per shake minimaal 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitaminen en mineralen en slechts 218 kcal per maaltijd. Reasons Maaltijd Shake is een betaalbaar maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing. De vervanging van twee dagelijkse maaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies.

Aanbeveling: Vervang dagelijks 2 maaltijden door Reasons maaltijd shake. Tijdens een dieet is het belangrijk om voldoende te drinken bijvoorbeeld; water, ongezoete thee, Reasons Aqua Diet of Reasons Mega Burne. Zorg voor een uitgebalanceerde, afwisselende voeding en een gezonde levenswijze. Dit product kan het beoogde doel alleen bereiken in het kader van een caloriearm dieet. Om deze reden dient u tijdens het dieet caloriearme levensmiddelen te nuttigen. 

Smaken: Aardbei en Vanille

Inhoud: elke verpakking bevat 400 gram en dit zijn 16 maaltijden