Geen producten (0)

Waarom het Reasons eiwitdieet

Voordelen van Reasons eiwitdieet :

1.     Geen hongergevoel

2.     Snel en Verantwoord

3.     Veel energie

4.     Bevat 23 vitaminen en mineralen

5.     Geen jojo effect

6.     Geen vertraging van de stofwisseling

7.     Behoud van spiermassa

8.   Gemakkelijk en eenvoudig vol te houden

9.  Compleet assortiment

10. Hoge kwaliteit, lage prijs!

11. Gratis weekmenu's en advies

 1.   Geen honger gevoel
Het principe van deze methode is dat je een zeer eiwitrijk dieet volgt. Suiker (koolhydraten) is uit den boze en toch zul je geen hongergevoel hebben tijdens het volgen van dit dieet. Dat komt doordat het proteïnedieet je stofwisseling verandert.

Normaal verbruikt het lichaam koolhydraten voor de energiebehoefte, als er geen koolhydraten aanwezig zijn zullen er vetten worden verbrand. Bij het volgen van het eiwit proteïnedieet gebeurt dat al na twee tot drie dagen! Het lichaam gaat in 'ketose', een natuurlijke reactie als er geen koolhydraten beschikbaar zijn. Er komen dan zogeheten 'ketonen' vrij die zorgen voor energie en het stillen van de honger. Ja, dat lees je goed: tijdens het eiwit proteïnedieet heb je geen hongergevoel!

 2.   Snel en Verantwoord
Reasons eiwitdieet is snel en gemakkelijk te bereiden en in tegenstelling tot veel andere diëten blijft bij het volgen van een eiwitdieet je spiermassa intact, dankzij de hoge aanvoer van eiwitten. Eiwitten zijn niet alleen belangrijk voor je spieren, maar ook voor het hart, de lever, de nieren, de ogen en je botten. Als je snel wil afvallen zonder nadelen voor je gezondheid is er slechts één dieet geschikt: het proteïnedieet

 3.   Veel energie
Reasons eiwitdieet zorgt door het verbranden van de opgeslagen vetten dat je lichaam veel energie krijgt. Zelfs tijdens het diëten voel je je dus fit en vol energie.

 4.   23 toegevoegde vitaminen en mineralen
Reasons eiwitdieet is een echte maaltijdvervanger en bevat 23 toegevoegde vitaminen en mineralen. Hierdoor hoef je ook geen extra vitaminen en mineralen bij te slikken. Daarnaast hoef je ook geen extra maaltijden te nuttigen omdat je anders te kort zou komen.

5.   Geen jojo-effect

6.   Geen vertraging van de stofwisseling
Reasons eiwitdieet helpt in de strijd tegen het jojo-effect. Het is namelijk het enige dieet waarbij de stofwisseling niet trager gaat werken.Koolhydraten komen eigenlijk binnen het dieet niet voor. Hierdoor heeft u minder kans op een terugval wanneer u na het dieet weer gevarieerd en 'normaal' gaat eten. Sterker nog: door het verbranden van de opgeslagen vetten krijgt het lichaam veel energie en dat voelt echt wel lekker aan! 

Eiwitten geven eerder een vol gevoel dan vetten of koolhydraten, daarom zult u veel minder eten dan u gewend bent. U heeft geen honger. Ook vertragen de eiwitten in de producten het transport van voedsel van de maag naar de darmen. Die eiwitten zorgen er ook voor dat de bloedsuikerspiegel constant blijft, daarom heeft u geen behoefte aan suikers. En dan gebeurt er iets aangenaams: omdat u veel spiermassa heeft en minder vet, blijft de stofwisseling hoog. Hoe hoger de spiermassa in het lichaam, hoe sneller u verbrandt. Het is altijd heel belangrijk dat uw spiermassa minstens gelijk blijft.

7.   Behoud van spiermassa
Eiwitten zijn de bouwstoffen voor uw spieren, omdat u deze hoogwaardige eiwitten ruimschoots binnen krijgt tijdens het gebruik van Reasons eiwitdieet, blijft uw spiermassa behouden. Door een verbeterde lichaamsamenstelling met meer spiermassa en minder vet, blijft de stofwisseling hoog. En hoe meer spiermassa, hoe sneller u lichaamsvet verbrandt. Reasons eiwitdieet maakt gebruik van het enige natuurlijke proces in ons lichaam dat ons in staat stelt snel vet te verliezen namelijk Ketose. Samengevat komt het erop neer dat de energie die ons lichaam dagelijks nodig heeft, geleverd wordt door de verbranding van vet in plaats van calorieën (uit koolhydraten) die wij normaal dagelijks opnemen via onze voeding.

 8.   Gemakkelijk en eenvoudig vol te houden
Het is bekend dat een eiwitdieet eenvoudig vol te houden is. Dat komt onder meer doordat de insulinespiegel tijdens het dieet laag wordt gehouden en de suikerspiegels daarentegen hoog worden gehouden. Er blijft dan sprake van een verzadigd gevoel, zodat de behoefte ontbreekt om andere voedingsproducten in te nemen, dan die voorgeschreven worden door het dieet. Er is zelfs een onderzoek gehouden onder een groep personen, waaruit is gebleken dat het eiwitdieet in vergelijking met een koolhydraatarm dieet op tal van punten beter uit de test kwam (zie onderzoek). Zowel het lichaamsgewicht als de vetmassa waren bij het eiwitdieet meer afgenomen dan bij het koolhydraatdieet. Overigens zijn er ook verschillende varianten op het eiwitdieet gebaseerd, zodat je zelf kunt kiezen welke variant het beste aansluit bij je voorkeuren.

9. Compleet assortiment
Reasons producten zijn in een ruim assortiment verkrijgbaar. Hierdoor is er voor ieder wat wils! Zo zijn er 5 verschillende smaken Reasons eiwitdieten, 3 verschillende smaken Reasons L-carnitine repen, 2 verschillenden High Protein Bars, 4 verschillende soorten Aqua Diet en 5 verschillende soorten Mega Burner en voedingssupplementen verkrijgbaar. Reasons streeft ernaar om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden, en is dag ook dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.

10. Hoge kwaliteit, lage prijs!
Alle producten van Reasons zijn van hoge kwalitiet tegen een betaalbare prijs. Deze worden dan ook zorgvuldig voor u geselecteerd en samengesteld.  Bij ons krijgt u altijd waar voor uw geld.

11. Gratis weekmenu's en advies
Indien u wenst krijgt u wekelijks een weekmenu met caloriearme recepten, om het afslanken voor u  zo aangenaam mogeljik te maken. Heeft u vragen of advies nodig? Twijfel niet, en neem op werkdagen tussen 09:00-17:00 uur vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en nemen de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.