Geen producten (0)

Nog wat kilo’s kwijt voor de zomer!

Nog wat kilo’s kwijt voor de zomer!

 

De eerste mooie lentedagen zitten erop en de zomer is nu echt in aantocht. Als je nog voor de zomer een aantal kilo’s kwijt wilt raken is dit het moment om te starten. 

 

Wil jij beginnen met afvallen? Wij geven je een aantal tips om hiermee aan de slag te gaan. 

 

1. Eiwitten zijn goed

Onze spieren zijn opgebouwd uit eiwitten; hoe meer spieren we hebben, hoe sneller we vet verbranden. Ze zorgen daarnaast voor een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel trek krijgt. Het Reasons eiwitdieet is een verantwoorde maaltijdvervanger voor iedereen. Bekijk alle voordelen hier.

2. Drink voldoende

Als je wilt afslanken is het belangrijk om veel vocht te drinken. Vocht zorgt ervoor dat afvalstoffen in je lichaam afgevoerd kunnen worden en dat vochtverliezen aangevuld kunnen worden. In het Reasons assortiment zijn verschillende verantwoorde dranken te vinden. De dranken hebben stuk voor stuk een geweldige smaak en bevatten weinig calorieën. Ideaal om te nuttigen tijdens een dieet dus!

3. Beperk de koolhydraten

Wij Nederlanders zijn als echte brood,- en aardappel eters gewend om veel koolhydraten te eten. Te veel koolhydraten zorgen er echter voor dat je stofwisseling verstoord raakt, omdat een overschot aan koolhydraten omgezet wordt in suikers. Suikers worden vervolgens weer omgezet in vet. Beperk dan ook de inname van koolhydraten als je wilt afslanken. Tijdens het volgen van het Reasons eiwitdieet eet je koolhydraatarm. Bekijk en volg onze facebookpagina om regelmatig een koolhydraatarm recept te ontvangen. 

4. Snack verantwoord

Tijdens het volgen van het Reasons eiwitdieet mag je ook gewoon tussendoortjes nuttigen, maar doe dit verantwoord. Tussendoortjes met veel suiker of verkeerde vetten dragen natuurlijk niet bij aan je uiteindelijke doel. Bekijk onze webshop voor alle verantwoorde tussendoortjes die wij aanbieden. Een verantwoord en gezond tussendoortje kan ook enorm lekker zijn.

5. Geniet!

Zowel de lente als de zomer is een fantastische periode om buiten te zijn. Pak eens de fiets in plaats van de auto en geniet van alles wat je ziet. Bijkomend voordeel is dat je dan ook nog eens beweegt wat je afslankproces alleen maar ten goede komt. Het zit vaak al in de kleine dingen zoals het nemen van de trap in plaats van de lift of in je lunchpauze een lekker rondje buiten lopen. Niet alleen is dit ontzettend genieten het is ook nog eens ontzettend goed voor je.