Geen producten (0)

Waarom  jij moet kiezen voor een eiwitdieet!

Waarom  jij moet kiezen voor een eiwitdieet!

Voorjaarskriebels, klaar om alvast te gaan werken aan je zomerlijf of gewoon die overtollige kilo’s helemaal beu. Wat jouw reden ook is, het Reasons eiwitdieet draagt bij aan gewichtsverlies op een prettige manier! Wat zijn dan de grote voordelen van het Reasons eiwitdieet?

Ketose

De werking en het positieve resultaat van het volgen van het Reasons eiwitdieet is allemaal te danken aan ketose. Wat is ketose? Ketose is het enige natuurlijke proces in ons lichaam dat ons in staat stelt om vet te verliezen. Kort samengevat komt het er op neer dat je lichaam vet verbrandt in plaats van de calorieën uit koolhydraten. De koolhydraten neemt het lichaam normaal dagelijks op via de voeding, maar dat is tijdens het volgen van dit dieet niet meer het geval.

Geen honger en altijd een verzadigd gevoel

Als je lichaam in de bovengenomde ‘ketose’ is gekomen, komen er ‘ketonen’ vrij. Deze ‘ketonen’ zorgen voor energie en stillen automatisch je honger. Daarnaast heb je ook tijdens het volgen van het dieet continu een verzadigd gevoel. Dit komt omdat de insulinespiegel laag wordt gehouden en de suikerspiegel hoog.  Hierdoor heb je totaal geen behoefte meer om andere voedingsproducten te nuttigen. Je hoeft dus niet meer elke keer nee tegen jezelf te zeggen. Wel zo fijn, om diëten van tijd tot tijd al lastig genoeg kan zijn!

Behoud je spieren!

Als je gaat afvallen wil je natuurlijk het liefst vet verliezen en geen spiermassa. In tegenstelling tot andere diëten blijft bij het volgen van het eiwitdieet je spiermassa intact. Dit is zeer belangrijk, want je spieren verbranden de meeste calorieën in het lichaam. Eiwitten zijn de bouwstoffen voor je spieren. Door een verbeterde samenstelling met meer spiermassa en minder vet blijft je stofwisseling hoog. Het is dus eigenlijk zo hoe meer spiermassa, hoe sneller u lichaamsvet verbrant.

Boordevol vitaminen en mineralen

Afslanken met dit eiwitdieet heeft een groot voordeel ten opzichte van andere eiwitdiëten. Bij het Reasons eiwitdieet is er L-Carnitine toegevoegd. L-Carnitine is een natuurlijk product, ook wel een aminozuur genoemd. Dit maakt het lichaam zelf ook aan. Dit dieet bevat niet alleen L-carnitine, maar bevat ook 23 andere vitaminen en mineralen.

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs!

Alle producten van Reasons zijn van hoge kwalitiet tegen een betaalbare prijs. Deze worden dan ook zorgvuldig geselecteerd en samengesteld.  Bij ons krijg je altijd waar voor je geld. Bekijk ons ruime assortiment en begin vandaag nog met afvallen!

Lees alle redenen om te beginnen met het Reaons eiwitdieet hier