Geen producten (0)

Kies voor een pakketaanbieding!

Kies voor een pakketaanbieding!

Je hebt de keuze gemaakt om te gaan afvallen. Je gaat ervoor, heel goed! Nu rest alleen de vraag over hoe je dit zo gemakkelijk en goedkoop mogelijk gaat doen. Het Reasons eiwitdieet is al erg voordelig en gemakkelijk vol te houden, maar met onze pakketaanbiedingen wordt het je nog eenvoudiger gemaakt.  

Elke stap een passend pakket
Omdat je bij het Reasons eiwitdieet zelf kiest in welk tempo je gaat afslanken bieden we ook voor deze verschillende fases  verschillende pakketten aan. Afslanken met het Reasons eiwitdieet zorgt er niet alleen voor dat je nu snel en gemakkelijk je overtollige kilo’s verliest, maar ook in de toekomst je behaalde gewicht behoudt!

Uit ons ruime assortiment eiwitdiëten, maaltijd shakes, tussendoortjes en repen hebben we onze gevarieerde pakketten samengesteld. Kies zelf uit de verschillende repen, dranken en eiwitdiëten je favoriete smaken uit en begin meteen.

Voordeel
De pakketten van betaalbaarafslanken.nl zijn zo samengesteld dat het voor jou een grote korting oplevert. Als je alle producten los koopt in onze webshop ben je duurder uit en loop je het risico dat je niet alles in huis hebt om tot het beste resultaat te komen. In onze pakketten zijn namelijk alle producten meteen opgenomen die je nodig gaat hebben.

De pakketten
In ons assortiment bieden we verschillende pakketten aan. Klik hieronder op het pakket waar je meer over wilt weten en bekijk welke producten er allemaal in het pakket zitten tegen een goed prijsje!