Geen producten (0)

Gezond van start in het voorjaar

Gezond van start in het voorjaar

Het weer is al mooier aan het worden, de zon laat zich steeds vaker zien en de lente staat nu echt voor de deur. Een perfect moment om te beginnen met het kwijtraken van je overtollige kilo’s. Lees hier een aantal tips om meteen mee aan de slag te gaan.

Bewegen

Het weer is mooier. Hierdoor gaan we meer naar buiten om te wandelen, te fietsen, in de tuin te werken of andere activiteiten te ondernemen. Pak wat vaker de fiets naar je werk of ga in de pauze een lekker rondje lopen.  Elke dag ongeveer 15 minuten bewegen is goed voor uw lichaam en dus voor uw gezondheid. Dit bewegen hoeft niet altijd heel intensief te zijn. Deze kleine inspanningen zorgen ervoor dat je je vitaler voelt.

Veel drinken

Niet alleen wanneer je een dieet volgt, maar eigenlijk altijd is drinken erg belangrijk. Je vochtbalans in orde houden is belangrijk tijdens je werk, het sporten en met wat warmer weer. Reasons biedt verschillende gezonde dranken aan met bijna tot geen calorieën. Deze dranken zijn dus uitermate geschikt om te nuttigen in het voorjaar .Bekijk hier onze dranken.

Schema

Om het snelst resultaat te zien volg je het Reaons eiwitdieet schema. Je kiest zelf bij welke stap je begint en bepaalt zo zelf hoe streng je wil diëten. Door je aan het dieetschema te houden merk je snel verschil en ga je het hongergevoel tegen. Niet alleen bieden we een eiwitdieet, maar ook tussendoortjes en dranken. Bekijk het assortiment in onze webshop

Eet calorieram

Wat ook absoluut past bij het Reasons eiwitdieet is caloriearm eten. Op onze website vind je een aantal caloriearme recpeten. Mocht je nog meer voorbeelden willen van caloriearme recepten dan mag je ons altijd mailen. Mocht je nog leuke suggesties hebben voor caloriearme recepten houden wij ons ook aanbevolen. Wij delen graag deze gezonde recepten met anderen.

Eet naar het seizoen

Het leuke van de verschillende seizoenen in Nederland is dat elk seizoen ook iets anders te bieden heeft aan groenten, fruit en vruchten. In het voorjaar komen er weer allerlei lekkere verse groentes van het land. Vanaf april zijn aardappelen, erwten, asperges, komkommer, prei, raapstelen, rabarber, radijs, rode biet, rode kool, spinazie, witlof en wortelen weer volop verkrijgbaar. Het voordeel van seizoengroente is dat ze niet alleen lekkerder en verser zijn omdat ze net zijn geoogst, maar ze zijn ook nog eens goedkoper dan groentes die langere tijd zijn opgeslagen of vanuit het buitenland zijn ingevoerd

Doe het voor jezelf

Laat je niet beïnvloeden door vrienden en familie. Als jij hebt besloten dat je dit voorjaar het roer omgooit, doe dat dan ook. Laat de anderen maar genieten van hun zware maaltijden en slechte gewoonten. Jij gaat er voor, en met 100% inzet zul je snel resultaat zien.