Geen producten (0)

Verantwoorde tussendoortjes voor elk moment!

Verantwoorde tussendoortjes voor elk moment!

Bij het Reasons eiwitdieet horen naast de shakes ook tussendoortjes. Niet alleen tussen je ontbijt en lunch mag je een tussendoortje pakken, maar ook tussen je lunch en diner. Onze tussendoortjes zijn een goede aanvulling op de maaltijdshakes en zitten boordevol vitaminen en voedingsstoffen. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend lekker. Met verschillende smaken en soorten is er genoeg variatie voor iedereen.

Het handige pocketformaat zorgt er voor dat de repen gemakkelijk zijn om mee te nemen naar je werk, naar de sportschool, in je tas of om lekker van te genieten in de auto. Weet je niet goed voor welk tussendoortje uit ons assortiment je moet kiezen? Lees hier de verschillen. Welk tussendoortje is jouw favoriet?

Good Nuts repen
Vind je noten lekker? Dat is een goed teken, want noten zijn ontzettend gezond! Sinds kort hebben wij twee verschillende notenrepen in ons assortiment. Het is een misverstand dat noten per se dikmakend zouden zijn. Deze repen sluiten juist goed aan bij een dieet, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon eten als je niet op dieet bent als verantwoord tussendoortje voor op elk moment.

Smaken: Nuts and honey en Nuts and fruit
Inhoud: 33 gram

Reasons High Protein Bar
De verschillende High Protein Bars die verkrijgbaar zijn zitten boordevol eiwitten. Met maar liefst 30% eiwitten zijn ze ideaal om te gebruiken tijdens een eiwitdieet. Door het Proteïne gehalte dragen ze bij aan het instant houden van je spiermassa en je botten. Dit zijn ook de redenen dat deze repen ook uitermate geschikt zijn voor recreatieve sporters en atleten. De heerlijke smaken zorgen er voor dat je tussendoortje echt genieten wordt.

Smaken: Caramel en Chocolate Brownie
Inhoud: 35 gram

Reasons L-Carnitine Bar 
Op zoek naar een tussendoortje met weinig calorieën? Stop met zoeken! De L-Carnitine Bar bevat slechts 99 Kcal per reep. De repen zijn compacte en fruitige snacks met yoghurt. De repen zijn ideaal om tussendoor je honger te stillen en er voor te zorgen dat je niet naar een ‘ongezonde’ snack grijpt. Deze gezonde snacks zijn namelijk ook heel lekker!

Smaken: Strawberry, Cherry en Forest Fruit.
Inhoud: 30 gram