Geen producten (0)

Verantwoorde dranken met weinig calorieën

Verantwoorde dranken met weinig calorieën

Tijdens je drukke leven is het belangrijk om genoeg te drinken.  Thuis, onderweg, op je werk of tijdens het sporten moet je voldoende drinken. Betaalbaarafslanken.nl biedt een ruim assortiment aan caloriearme en dorstlessende dranken voor tijdens deze momenten. Alle dranken worden geproduceerd uit natuurlijk mineraalwater en de best geselecteerde ingrediënten. In het uitgebreide assortiment is voor ieder wat wils te vinden. Of je nu op zoek bent naar een gezonde drank voor op de bank, in de auto, tijdens een dieet of gewoon als tussendoortje. Een lekkere frisdrank die ook nog eens gezond is? Het kan dus! Dit is ons assortiment:

Reasons Mega Burner
Deze dieetdrank is gericht op het onderdrukken van het hongergevoel en helpt het vet sneller te verbranden. De dranken worden gemaakt van alleen maar natuurlijke stoffen en zijn dus super gezond. Welke smaak past bij jou?

Reasons Mega Burner is verkrijgbaar in de smaken: Grapefruit, Pineapple, Forest Fruit, Cola en Green Tea. Per 100 ml bevat deze drank slechts 1 Kcal!

Reasons Aqua Diet
Deze dorstlessende drank met L-Carnitine en zoetstoffen bevat 0 Kcal per 100 ml. Het is dus een perfecte drank om te gebruiken tijdens het sporten of tijdens een dieet. Naast het feit dat deze drank gezond is, is de halve liter verpakking ook gemakkelijk mee te nemen. Door de handige sportdop voorkom je knoeien, maar je kunt Reasons Aqua Diet natuurlijk ook gewoon drinken omdat het een lekker drankje is voor elk moment van de dag.

Reasons Aqua Diet is verkrijgbaar in de smaak Lemon. Bekijk dit product in de webshop.

Reasons Protein Water
Een drankje boordevol hoogwaardige whey eiwitten, dit maakt Reasons Protein Water dan ook zeer geschikt om te nuttigen tijdens het sporten of tijdens het volgen van bijvoorbeeld een eiwitdieet. Naast het feit dat dit drankje geheel gemaakt is van natuurlijke grondstoffen en zoetstoffen bevat het ook nog eens 10 gram proteïne per flesje!

Reasons Protein Water is verkrijgbaar in de smaak Tropical

Reasons Red Power
Een echte gezonde energiedrank, het bestaat! Deze drank met effectieve zuiver cafeïne. Red Power zorgt voor meer energie en concentratie net op het moment dat je dat het meest nodig hebt. Na een lange dag nog gaan sporten wordt door de boost van Red power dit een minder zware opgave. Het drinken van Reasons Red Power verhoogt de prestatie en heeft een positieve invloed op je kracht. 

Reasons Red Power is verkrijgbaar in de smaak Punch

Al onze dranken zijn een perfecte toevoeging aan een gezonde leefstijl. Niet geheel onbelangrijk vinden wij ook het ontwikkelen van een lekkere smaak. Onze dranken onderscheiden zich dan ook op zowel smaak als inhoud. Geschikt voor elk moment van de dag!