Geen producten (0)

Eiwitdieet, gemakkelijk vol te houden!

Eiwitdieet, gemakkelijk vol te houden!

Op zoek naar een dieet dat goed bij je past? Het eiwitdieet wordt ook wel het proteïnedieet of koolhydraatarm dieet genoemd. Het dieet is eenvoudig vol te houden en dus ideaal om de strijd aan te gaan met de overtollige kilo’s.  Al jarenlang bewijst het eiwitdieet dat het een positief effect heeft én gemakkelijk vol te houden is. Tijdens het dieet begint je lichaam al na 2 of 3 dagen met het verbranden van je vet.

Wat is een eiwitdieet?
De insteek van deze methode is dat je een zeer eiwitrijk dieet volgt. Koolhydraten zijn uit den boze tijdens het volgen van dit dieet. Normaal gesproken gebruikt je lichaam deze koolhydraten namelijk voor de energiebehoefte, maar als deze niet aanwezig zijn zullen er vetten worden verbrand. En dat is precies het doel. Het lichaam is in deze fase in ‘ketose’.

Waarom is het gemakkelijk vol te houden?
Als je lichaam in ‘ketose’ is komen er ‘ketonen’ vrij. Deze ‘ketonen’ zorgen voor energie en stillen automatisch je honger. Daarnaast heb je ook tijdens het volgen van het dieet continu een verzadigd gevoel. Dit komt omdat de insulinespiegel laag wordt gehouden en de suikerspiegel hoog.  Hierdoor heb je totaal geen behoefte meer om andere voedingsproducten te nuttigen. Je hoeft dus niet meer elke keer nee tegen jezelf te zeggen.

Begin meteen!
Bij het Reasons dieet gaat het niet zozeer om een kortstondige effect, maar het is echt een andere manier van eten. Bovenal is het een gezonde en verantwoorde manier om lichaamsgewicht te verliezen en tegelijkertijd je spiermassa te behouden. 

Bestel nu meteen één van de pakketten en begin meteen met afvallen.