Geen producten (0)

Compleet assortiment

Compleet assortiment

Reasons producten zijn in een ruim assortiment verkrijgbaar. Hierdoor is er voor ieder wat wils! Zo bieden we niet alleen eiwitdiëten, maar ook gezonde repen/ tussendoortjes, dranken en zwarte rijst aan. We streven er naar om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden, en we zijn dan dus ook elke dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten.

Het eiwitdieet
Een eiwitdieet biedt doorslaggevende voordelen in vergelijking met een dieet met weinig koolhydraten. Eiwit verzadigt langdurig en voorkomt de anders vaak onbedwingbare trek. Eiwitten zorgen ervoor dat de spiermassa behouden blijft. Het Reasons Eiwit Dieet bevat alle essentiële voedingsstoffen die u helpen uw droom gewicht fit en gezond te bereiken.

Het Reasons eiwitdieet is momenteel verkrijgbaar in de smaken: Vanille- Room, Aardbei, Latte Macchiato, Chocolade en Banaan.

Lekker en verantwoord snacken
Bij het volgen van het Reasons eiwitdieet zijn verantwoorde tussendoortjes ook belangrijk. Niet alleen vervang je je maaltijden, maar je past ook je snacks aan. In het huidige assortiment zijn verschillende repen te vinden die hier zeer geschikt voor zijn. Zo zijn er twee verschillende repen met noten beschikbaar, 2 verschillende proteïne repen en 3 verschillende soorten L-carnitine repen. Naast deze repen bieden we ook een vezelrijke kippen bouillon aan.

Cheers
Ook de dranken van Reasons zijn een goede toevoeging bij een eiwitdieet. De vele verschillende smaken bieden voor iedereen wat wils! De dranken bevatten weinig calorieën en voegen allemaal iets toe aan het dieet op hun eigen manier.  

  • Reasons Protein Water is een caloriearme dorstlessende drank met zoetstoffen en extra veel hoogwaardige Whey eiwitten verkrijgbaar in de smaak tropical.
  • Reasons Aqua diet is een caloriearme dorstlessende drank met L-Carnitine en zoetstoffen. Aqua diet word geproduceerd uit natuurlijk mineraalwater en de best geselecteerde ingrediënten. Deze drank bevat 0 Kcal per 100ml.
  • Reasons Mega Burner is een speciaal ontworpen dieetdrank die het lichaam helpt om de aanwezige vetten sneller te verbranden en het hongergevoel te onderdrukken. Per 100 ml bevat deze drank slechts 1 kcal. Deze drank is verkrijgbaar in 6 lekkere smaken, namelijk: Lemon, Grapefruit, Pineapple, Forrest Fruit, Cola en Green Tea.
  • Reasons Red Power is een sportdrank met onmiddellijk effectieve zuivere cafeïne en cafeïne uit Guarana, welke trager vrijkomt in het lichaam. Red power is een gezonde energiedrank.

Zwarte rijst
Daarnaast biedt Reasons ook nog zwarte rijst aan. Perfect om als diner te nuttigen. Het is een bron van vezels en zit boordevol antioxidanten, ijzers en eiwitten. 

Al met al biedt betaalbaarafslanken.nl een compleet assortiment aan dieetproducten waarmee u direct aan de slag kan. U bepaalt zelf uw tempo.