Geen producten (0)

Bepaal je eigen tempo!

Bepaal je eigen tempo!

Iedereen is anders en heeft zijn of haar eigen wensen over hoe snel en hoe veel ze willen afvallen. Dit zal ook bij de ene persoon iets sneller gaan dan bij de andere. Je hebt gekozen voor een eiwitdieet maar weet nog niet hoe je moet beginnen? Bij het eiwitdieet van Reasons bepaal je zelf hoe streng je het afvalproces gaat aanpakken en daarop baseer je bij welke stap je gaat beginnen. Lees hier welke stap bij jouw wensen past en begin meteen.

Helemaal klaar om te gaan afvallen met een eiwitdieet? Kies één van de onderstaande stappen om direct mee aan de slag te gaan.

Vervang al je maaltijden
Dit is de strengste stap uit het proces. Bij deze manier vervang je 3 maaltijden per dag door het Reasons eiwitdieet. Dit zal in het begin even wennen zijn en misschien niet voor iedereen even gemakkelijk. Beginnen met deze stap vergt dan ook wat doorzettingsvermogen maar biedt wel de meeste kans op het snelste en beste resultaat.

Vervang twee maaltijden
Bij stap 1 is de switch van de huidige levensstijl naar het Reasons eiwitdieet niet voor iedereen weggelegd. Het is een best grote overstap dus daarom kiezen veel diëters er voor om te beginnen met stap 2. Bij stap 2 vervang je het ontbijt en de lunch door een eiwitdieet en eet je ’s avonds een caloriearme maaltijd. Deze stap is gemakkelijker vol te houden geeft ook een goed resultaat.

Vervang één maaltijd
In stap 3 ga je één maaltijd per dag nog vervangen met het Reasons eiwitdieet. Dit geeft minder resultaat dan bovenstaande stappen, maar is nog steeds mooi meegenomen. De andere maaltijden eet je uiteraard caloriearm.

Stabiliseer je gewicht: balansdag
Fantastisch! Je hebt je streefgewicht bereikt, maar dit wil je natuurlijk ook in de toekomst zo houden. Daarom raden wij aan om continu deze stap te blijven volgen. Tijdens deze stap volg je één dag in de week nog het dieet. De overige dagen eet je ‘normaal’.  

Je kiest dus tijdens dit dieet altijd het tempo dat bij jou en je levensstijl past. Of je al je maaltijden vervangt of toch kiest voor een iets rustigere aanpak hangt ook samen met de doelen die je voor jezelf gesteld hebt. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met betaalbaarafslanken.nl