Geen producten (0)
 • Is een eiwitdieet wel gezond?
  Ja, een eiwitdieet is een gezonde, verantwoorde en bewezen manier van snel afvallen. Zorg wel dat u tijdens het dieet voldoende water drinkt, om de nieren te ontlasten. Let er wel op, dat een eiwitdieet bedoeld is om in korte tijd af te vallen. Wanneer men streefgewicht bereikt is, is het de bedoeling dat het dieet wordt aanpast. Het dieet zal dan bestaan uit gezonde maaltijden aangevuld met eiwitshakes. Als u ons dieetplan volgt, dan zult u ook altijd voldoende vitamine, mineralen en “gezonde” vetten binnenkrijgen. Hierdoor zult u uw behaalde streefgewicht op een gezonde manier behouden en onderhouden! 

 • Hoe werkt het eiwitdieet nou precies?
  De aangepaste maaltijden zorgen ervoor dat het lichaam weinig koolhydraten (suikers) en “slechte” (verzadigde) vetten binnenkrijgt. De koolhydraten zijn wel de energiebron van het lichaam, maar als ze niet aanwezig zijn spreekt het lichaam de reservevoorraad aan, namelijk het vet, en dat is het doel! Dat proces begint al twee tot drie dagen na de start van het eiwitdieet, waardoor je snel en verantwoord zal afslanken. Een eiwitdieet moet aangevuld worden met kleine gezonde maaltijden, met voldoende “groene” groenten en dus vezels met eventueel fruit. 

 • Waaruit moet een maaltijd bestaan?
  Vlees: Eet mager vlees, zonder of met zeer weinig vet. Vis is hierbij een keuze naar uitstek, maar ook vlees zoals kipfilet, biefstuk en tartaar zijn zeer goede keuzes. Eiwitten geven snel een verzadigd gevoel, zodoende zit u ook sneller vol.
  Groente: Het liefst verse groente, met daarbij de nodige dagelijkse afwisseling. Af te raden groente: wortels en erwten, dit zijn dikmakers.
  Fruit: Bijna alle soorten fruit zijn aan te raden, voor de nodige vitamine. Af te raden zijn o.a.: bananen, avocado's en suikermais. 
  Gezonde snacks en tussendoortjes: Als gezonde snacks kan men kiezen voor: rauwkost, ongezouten noten, toastjes, rijstewafel, toastjes met vis of magere zuivel.
  Zoetige snacks: Hiervoor kunt u kiezen voor onze gezonde maaltijd & eiwitrepen zoals de tussendoortjes en repen van Reasons! Belangrijk is om bij snacks altijd gewoon duidelijk op de etiketten te letten, zorg dat er geen slechte vetten in zitten en/of teveel koolhydraten! En blijf uit kijken dat de inname van tussendoortjes beperkt blijft.
  Drinken: 1 a 2 Flesjes Reasons Aqua Diet of Mega Burner is gewenst tijdens het dieet.
 • Wat zijn de resultaten van het dieet?
  Stelt u zich eens voor dat u het dieet gedurende 30 dagen zou volgen. Dan verliest u al snel 7 tot 10 kilogram overtollig vet. Wie meer kilo`s wil verliezen, dieet gewoon wat langer. Het eiwitdieet is zowel geschikt voor mensen die slechts enkele kilootjes kwijt willen, als voor personen die meer dan 20 tot 30 kilogram willen afvallen.

 • Is het eiwitdieet een crashdieet?
  Nee, een crashdieet leidt tot verlies van spierweefsel en mede hierdoor gaat de stofwisseling langzamer werken. Een crashdieet bevat te weinig vitaminen en mineralen die niet worden aangevuld met voedingssuppletie. Bij een crashdieet volgt u geen programma om het streefgewicht te behouden. 

 • Wat mag ik niet meer eten naast de maaltijden?
  Voedingsmiddelen zoals brood, pasta, fruit, rijst, snoepgoed en bier zal u even van het menu moeten schrappen. Deze producten bevatten veel koolhydraten. Water, koffie, thee, groenten en rauwkost zijn geen enkel probleem. Al snel eet u zelfs weer vlees, vis en eieren. 

 • Mag ik na het dieet weer normaal eten?
  Uiteraard. Natuurlijk moet u er na het dieet een gezond voedingspatroon op na houden. Dat komt hier op neer: eet niet meer dan nodig. En eet het liefst 6 kleine maaltijden per dag om zo de suikerhuishouding op peil te houden.

 • Waaruit bestaan de Reasons Producten?
  Om het dieet succesvol te laten verlopen, wordt gewerkt met eiwitrijke maaltijden. De maaltijden bestaan voor 75% uit plantaardige eiwitten en voor 25 % uit dierlijke eiwitten. De basisgrondstoffen zijn melkeiwitten, ei, soja, alfalfa en erwten. Veel diëten op basis van maaltijdvervanging bevatten alleen maar shakes of soepen. Door de grote variatie in de maaltijden is het goed vol te houden en blijft de motivatie hoog.  

 • Waarom zou ik het Reasons eiwitdieet volgen en geen gewoon caloriearm dieet?
  Bij een gewoon dieet verliest u veelal spieren en vocht. Dat is niet de bedoeling. De bedoeling is dat u vooral, en bijna uitsluitend, overtollig lichaamsvet gaat verliezen. De Reasons maaltijdvervangers beschermen de spieren en maken een zeer snelle vetverbranding mogelijk. Dat is waar het om draait. Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën.

 • Waar kan ik de producten van Reasons  vinden?
  Reasons vindt u in de supermarkt of bij de drogist, of online www.betaalbaarafslanken.nl.  

 • Waarom is er geen jojo-effect?
  Reasons maaltijdvervangers beschermen de spieren en stimuleren een snelle vetverbranding. Hierdoor raakt u enkel kwijt wat u teveel heeft: vetmassa. Door het beschermen van de spiermassa blijft het calorieverbruik behouden.  

 • Werkt een eiwitdieet altijd en blijven de resultaten behouden?
  Wanneer een eiwitdieet niet werkt zijn er 3 mogelijke oorzaken:
  - u hebt een foutje gemaakt en zich niet aan de speciale dieetregels gehouden,
  - u gebruikt eiwitsupplementen van slechte kwaliteit of ondoeltreffende samenstelling,
  - u hebt geen begeleiding gekregen of onvolledige begeleiding.

  Wanneer de resultaten niet lang aanhouden en u snel toeneemt in gewicht zijn er een mogelijke oorzaken:
  - u bent na het dieet meteen gestopt en u heeft niet het speciale stabilisatieblok gevolgd,
  - u bent na uw dieet vervallen in oude en (erg) slechte eetgewoonten,

 • Waarom kiezen voor Reasons maaltijdvervangers?
  Reasons eiwitdieet staat bekend als het betrouwbare dieet. Het is het 100% gezonde en 100% veilige eiwitdieet. Bij Reasons eiwitdieet kiest u voor een wetenschappelijke en verstandige aanpak. Uw gezondheid komt op de eerste plaats. Wij willen, net als u, een maximaal aan resultaat. Dat resultaat moet snel zichtbaar zijn én duurzaam. En dit alles op een natuurlijke, lichaamsvriendelijke wijze.

  Voor u het weet bent u kilo's vet kwijt. Het grote voordeel van Reasons eiwitdieet is dat er voornamelijk met plantaardige ingrediënten wordt gewerkt en niet met dierlijke stoffen. Voor uw algemene gezondheid en veiligheid is dat erg belangrijk. Koop niet zomaar een eiwit- of dieetproduct. Uw gezondheid moet op de eerste plaats komen!

 • Ik heb het idee dat ik niet zo snel afval, hoe komt dat?
  Het kan zijn wanneer u minder dan vier uur slaapt per nacht voor langere tijd, het de vetverbranding vertraagd. Probeer tussen de zeven en negen uur te slapen voor het optimaliseren van caloriebrandende voordelen.

  Het verbrande van calorieën kan in het huishouden al snel oplopen. Doe het werk zelf in plaats van te vertrouwen op anderen. Een paar keer per dag de trap op en afwassen laat u al snel meer calorieen verbranden.

  Hard lachen, vaak lachen. Is niet alleen goed voor je geest, maar wanneer u lacht, (tien tot vijftien minuten per dag) kunt u al gauw tot vijftig calorieën verbranden!

  Drink genoeg water per dag, het zal je stofwisseling verhogen met ongeveer dertig procent, dus blijf gehydrateerd.

  Bewegen in een vlot tempo kunnen uw verbranding optimaliseren, dus ga bewegen!

 • Wat doen Omega 3 en 6 voor het lichaam?
  Omega 3 en 6 zorgen voor het optimaal functioneren van ons lichaam, hebben een gunstige invloed op hart- en bloedvaten en helpen bij de verlaging van het cholesterolgehalte. 2 tabletten per dag samen met water na de maaltijd nuttigen helpt. 

 • Is het Reasons eiwitdieet voor iedereen?
  Kinderen zijn volop in de groei en bij gewichtsproblemen dient u altijd eerst een arts te raadplegen. Die adviseert u wat de beste mogelijkheden zijn, om uw kind weer op een gezond gewicht te krijgen. Een proteïnedieet is ook niet geschikt voor: vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven, personen met nieraandoeningen of personen met leveraandoeningen.

 • Is het Reasons eiwitdieet gemakkelijk vol te houden?
  Ja, het dieet is gemakkelijk vol te houden, omdat u zo goed als geen honger zult hebben. Het dieet begint streng maar naar mate de fases volgen wordt het steeds soepeler. De dieetregels zijn erg eenvoudig. U hoeft niets te wegen en te tellen.

 • Is het Reasons eiwitdieet duur?
  Bedenkt u ééns wat u tijdens het dieet bespaart op boodschappen voor uzelf, hapjes en drankjes,etc. en ook nog ééns vele kilo's vet die zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Nee het dieet is dus helemaal niet duur. 

 • Wat moet ik doen als ik een bruiloft of feest heb tijdens het dieet?
  Geniet van het feest. Of u nu een klein beetje zondigt of veel zondigt, u raakt uit de Ketose fase. Het duurt dan weer 24 uur voordat deze stofwisseling terugkomt. Zorg ervoor dat u zich niet gaat inhouden en daardoor meer moeite krijgt met het dieet. U kunt beter een top Bruiloft hebben en dan wat langer doorgaan met diëten.

 • Ik wil maar 5 kilogram verliezen, moet ik dan ook de hele kuur volgen?
  Ja, want of u nu 35 kg wilt afvallen of 5 kg, u dient zich aan de dieet regels te houden. Ook zult u de stabilisatiefase moeten doorlopen om het jojo-effect tegen te gaan.  

Wanneer u twijfelt, bij aandoening, allergie etc. of u wel of niet het Reasons eiwtidieet mag volgen is ons advies: raadpleeg ten aller tijde een arts! Bovenstaande tekst zijn vrijblijvende NIET medische adviezen van het gebruik van de producten. Zij zijn niet bedoeld als vervanging van het advies van uw eigen arts of specialist. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie.

 • Hoe werkt achteraf betalen met AfterPay?
  Steeds meer webwinkels bieden een ‘achteraf betalen’ optie in hun  online kassa. U kunt dus gewoon online winkelen bij uw favoriete webwinkels en uw producten achteraf betalen. Achteraf betalen met  AfterPay werkt heel gemakkelijk.

  Wanneer u de door u gewenste producten in het winkelmandje heeft  geplaatst, kunt u door naar de online kassa. Achteraf betalen kan via de  betaalopties ‘acceptgiro’, ‘achteraf betalen’ of ‘automatische  incasso’. In veel gevallen staat het AfterPay logo bij deze  betaalopties.

  Nadat u binnen de betaalopties voor achteraf betalen heeft gekozen,  dient u een aantal gegevens in te vullen. U wordt gevraagd om onder  andere naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer  op te geven. AfterPay zal hiermee een gegevenscontrole uitvoeren.  Wanneer de controle is uitgevoerd, kunt u het bestelproces afronden door  op ‘bevestigen’ te klikken.

  Wanneer de betreffende webwinkel het product heeft verzonden, ontvangt  AfterPay een signaal. Het factureringsproces wordt in gang gezet waarna u  het betaaloverzicht ontvangt. De betalingsopties bij AfterPay zijn papieren  acceptgiro, digitale acceptgiro (DigiAccept) en eenmalige incasso.

  De betreffende webwinkel is verantwoordelijk voor de verzending van het  product. AfterPay is niet betrokken bij dit leveringsproces.
  Meer info zie website afterpay